BEAU FLAMINGO | Filmmakers - Verhalen met Video & Film
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

WIJ ZIJN FILMMAKERS.

Als filmmakers maken we films op maat voor het bedrijfsleven, instanties, stichtingen en particulieren. Dat doen we op een laagdrempelige manier, uitgaande van jouw passie of vakgebied. Middels video’s en films maken en vertellen we verhalen.

Iedereen kent ze wel, de prachtige roze-kleurige flamingo’s. Vol trots paraderen deze vrije vogels in het water rond terwijl ze stabiliteit vinden op slechts één been! Wat u wellicht nog niet wist, is dat flamingo’s grijs zijn voordat ze hun prachtige roze kleuren krijgen. Dit komt door gebrek aan voedingsstoffen die ze op latere leeftijd leren verteren en ze hun roze kleur verkrijgen.

Zonder film is je bedrijf in de huidige markt (met hedendaagse technologie) gelijk aan een grijze flamingo. Je springt er nog niet uit tussen je concurrenten. Met de juiste voedingswaren, oftewel met de juiste beeld communicatie, ontvouwt je bedrijf zich tot een volwaardige roze flamingo. Laat Beau Flamingo je helpen om dit te bewerkstelligen! Wij helpen je met het maken van:

Bedrijfsfilms

Vacaturevideo's

Documentaires

Promo's

Cultuurfilms

Videomarketing campagnes

Online Commercials

Maatwerk Projecten

After nourishment, shelter and companionship, stories are the thing we need most in the world.

– Philip Pullman      

ONS TEAM

IMG_8968

Michiel Eskens

Film Creative
IMG_8944

Tom Buschman

Marketing Specialist
MOGEN WIJ UW VERHAAL OOK VERTELLEN?